Nieuwsflits 26

Geplaatst op 03-10-2022  -  Categorie: Algemeen

Jaarlijks in het voorjaar organiseert het VNM de participantenraad. Op deze participantenraad wordt er teruggekeken op het voorgaande jaar, wordt er verantwoording afgelegd voor het gevoerde beleid en worden diverse zaken behandeld.

Om het wederzijds contact/uitwisseling tussen het VNM en de die participanten nog beter tot stand te brengen organiseert het VNM 3 bijeenkomsten in de regio.

- 12 november 2022 bij ZRMV de Batavier te Niftrik (regio Midden-Zuid)

- 19 november 2022 bij WSV Dronten te Dronten (regio Noord-Oost)

- 26 november 2022 bij WSV Leidschendam te Leidschendam (regio West)

Het streven is om op alle 3 de regio bijeenkomsten het zelfde programma te presenteren. Het programma ziet er als volgt uit maar niet noodzakelijk in die volgorde.

1. De heer Jan Klomp over verzekeringen(bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering).
  2. Ada Sanders-Kranenburg verenigingsrecht.
  3. De heer Volker Meuzelaar van i Marina (haveninrichting).
  4. De heer Frank Doevedans e-Captain ( software voor het totale beheer van uw organisatie).
  5. De heer Peter Romijn vertrouwenspersoon (bereikbaarheid en inzet vertrouwenspersoon).
  6. De heer Herbert Schoenmakers voorzitter VNM (diverse onderwerpen)
  7. De aanwezige participanten (rondvraag)

De ontvangst van de regiobijeenkomsten is vanaf 10.00 uur. Om 10.30 begint het programma met een inleidend woordje van onze voorzitter Herbert Schoenmakers. Er wordt naar gestreefd om rond 14.30 uur de regiobijeenkomst te beëindigen. Rond het middaguur verzorgen wij een lunch

In verband met de organisatie en de catering (lunch) van de regio bijeenkomsten dient u zich in te schrijven voor deelname. Inschrijven voor deelname via de website van het VNM. Kies onder het pull down menu “VNM” voor agenda. Indien u niet kan deelnemen aan de regio bijeenkomst in uw regio staat het u vrij om in te schrijven voor één van de andere regiobijeenkomsten.

Inschrijven via de website van het VNM is alleen mogelijk voor het dagelijks bestuur van een participant. Indien het niet mogelijk is dat het dagelijks bestuur deelneemt aan de regiobijeenkomst maar toch een afvaardiging bestaande uit leden van de vereniging wil laten deelnemen dan kunt u zich inschrijven via de secretaris.

Voor niet participanten is het ook mogelijk om in te schrijven via de secretaris.

Mocht onverhoopt een inschrijving niet lukken, stuur dan een bericht naar de secretaris van het VNM met de gegevens van de deelnemer(s).  siraterces'.[antispam].@vnmmotorbootsport.nl',this)" href='#' onclick="pr_email2('06l574l4j5s454i4r5m4k406r5h4d4n4l4s506j5i4v506q4j4t5x5t404s5p5');" style="unicode-bidi: bidi-override;">siraterces.[antispam].@vnmmotorbootsport.nl

Schrijf nu in!!! U blijft hiermee op de hoogte van het laatste nieuws voor uw watersport vereniging. Tot ziens op één van de regio bijeenkomsten.

WSV Hendrik-Ido-Ambacht

De jachthaven, gelegen aan de Noord in Zuid-Holland, is centraal gelegen in een gebied met prachtige en goed bevaarbare natuurgebieden

Havenlocatie

Grotenoord 34