Stremmingen en Bedieningstijden

Stremmingen en Bedieningstijden

Geplaatst op 15-08-2022  -  Categorie: Algemeen

Waar vind je stremmingen en bedieningstijden van bruggen en sluizen?

Ben je van plan een tocht te gaan maken op het water, check dan van te voren altijd of er stremmingen of bruggen en sluizen op je route liggen. Check niet alleen de bedieningstijden, maar ook de doorvaarthoogte in gesloten stand. 

Bruggen en sluizen worden in Nederland door verschillende partijen beheerd. Dit zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen en gemeenten. Als Watersportverbond houden wij zorgvuldig contact met deze partijen om te zorgen dat een goede doorvaart mogelijk is, wordt of blijft. Soms zijn bedieningstijden niet goed op elkaar afgestemd of wijzigen ze. Dat houden wij nauwlettend in de gaten.

Waar vind je bedieningstijden, doorvaarthoogten en stremmingen?

Op www.vaarweginformatie.nl is alle informatie over bedieningstijden en over stremmingen (gepland en ongepland) gebundeld. Je kunt hier altijd de actuele bedieningstijden vinden, maar ook de doorvaarthoogte in gesloten stand. Daarnaast kan je hier achterhalen wie de brug of sluis in beheer heeft inclusief contactgegevens. De gegevens op deze site zijn afkomstig van verschillende vaarwegbeheerders.


WSV Hendrik-Ido-Ambacht

De jachthaven, gelegen aan de Noord in Zuid-Holland, is centraal gelegen in een gebied met prachtige en goed bevaarbare natuurgebieden

Havenlocatie

Grotenoord 34
3341 LT Hendrik Ido Ambacht

Bel ons

Havenmeester: +31 (0) 619806011

Stuur een e-mail

ofni.[antispam].@wsv-hia.nl