Draagt U het verenigingsleven een warm hart toe?

Draagt U het verenigingsleven een warm hart toe?

Geplaatst op 17-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Verenigingen bestaan bij de inzet van vrijwilligers die zorgen voor het reilen en zeilen binnen de club waardoor de leden naar hartelust hun hobby kunnen uitoefenen.

Zonder bestuur kan een vereniging niet bestaan. Ook onze watersportvereniging heeft elke 3 jaar nieuwe bestuurders nodig om deel te nemen aan het bestuur van de vereniging. Hierdoor blijft er een verfrissende inbreng van kracht waardoor het beleid en de aansturing effectief verloopt. De komende jaren staan er grote veranderingen op stapel aangaande de havenfaciliteiten. Steigers dienen te worden vervangen, er dient te worden gebaggerd om een goede waterdiepte te krijgen zodat in- en uitvaren zonder problemen kan plaatsvinden en een goede waterkwaliteit te behouden. Tevens is er een studie gaande om op de (lange) termein de haven als geheel te verplaatsen naar een nieuwe locatie met meer facilitetien. Diverse zwaarwegende en tijdrovende projecten die voor een toekomstperspectief van onze vereniging zullen zorgen. 

Diverse bestuursfuncties komen op termijn beschikbaar. Meer informatie over de inhoud en de potentiele deelname aan het bestuur kunt u verkrijgen door de bestuurleden direct te benaderen waarop zij u graag zullen informeren.


WSV Hendrik-Ido-Ambacht

De jachthaven, gelegen aan de Noord in Zuid-Holland, is centraal gelegen in een gebied met prachtige en goed bevaarbare natuurgebieden

Havenlocatie

Grotenoord 34
3341 LT Hendrik Ido Ambacht

Bel ons

Havenmeester: +31 (0) 619806011

Stuur een e-mail

ofni.[antispam].@wsv-hia.nl