Draagt U het verenigingsleven een warm hart toe?

Draagt U het verenigingsleven een warm hart toe?

Geplaatst op 01-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Is een bestuursrol iets voor U?

Verenigingen bestaan bij de inzet van vrijwilligers die zorgen voor het reilen en zeilen binnen de club waardoor de leden naar hartelust hun hobby kunnen uitoefenen.

Zonder bestuur kan een vereniging niet bestaan. Ook onze watersportvereniging heeft elke 3 jaar nieuwe bestuurders nodig om deel te nemen aan het bestuur van de vereniging. Hierdoor blijft er een verfrissende inbreng van kracht waardoor het beleid en de aansturing effectief verloopt. Onderhoud van de haven en faciliteiten is een onderdeel van de verantwoordelijkheden van bestuurders. De afgelopen tijd zijn steigers vervangen en is de haven op diepte uitgebaggerd. Tevens is er een studie gaande om op de (lange) termijn de haven als geheel te verplaatsen naar een nieuwe locatie met meer facilitetien. Diverse zwaarwegende en tijdrovende projecten die voor een toekomst-perspectief van onze vereniging zullen zorgen en niet kunnen plaatsvinden zonder adequaat bestuur. 

Diverse bestuursfuncties komen op termijn beschikbaar. Meer informatie over de inhoud en de potentiele deelname aan het bestuur kunt u verkrijgen door de bestuurleden direct te benaderen waarop zij u graag zullen informeren.


WSV Hendrik-Ido-Ambacht

De jachthaven, gelegen aan de Noord in Zuid-Holland, is centraal gelegen in een gebied met prachtige en goed bevaarbare natuurgebieden

Havenlocatie

Grotenoord 34
3341 LT Hendrik Ido Ambacht

Bel ons

Havenmeester: +31 (0) 619806011

Stuur een e-mail

ofni.[antispam].@wsv-hia.nl